През годините Меган Маркъл е споделяла съветите си как да постигнем по-лесно

...
През годините Меган Маркъл е споделяла съветите си как да постигнем по-лесно
Коментари Харесай

Меган Маркъл на 40 - уроци за живота от една херцогиня

През годините Меган Маркъл е споделяла препоръките си по какъв начин да реализираме по-лесно естетика със себе си. Предлагаме ви няколко изключително значими рекомендации, които да ни оказват помощ да бъдем удовлетворени както с сегашното, по този начин и с предишното си.

Бъдете признателни за годините си и не се опасявайте от старостта. 

" С напредването на възрастта гледната ми точка към старостта се промени фрапантно ", споделя тя пред Best Health през 2016 година " Правя по този начин, че да съм сигурна, че полагам старание за себе си, за кожата и тялото си, изключително с графика, който имам. Не се грижа за себе си по естетически аргументи, а тъй като това по какъв начин се усещам, е подбудено от това, което хапвам, какъв брой отмора си давам и какъв брой вода пия. Ако нямам време за дълга тренировка, ще сграбчи кучето и ще отида на бързо тичане. Да бъда дейна е моята персонална медитация на мозъка “. 

С времето на дамите е натрапена визията да се опасяват, че косата им ще побелее, че ще се появи бръчка между веждите или че ще напълнеят. Външните белези постоянно са очевидци на това, което сме научили, изстрадали, само че надмогнали. Затова заслужават бездънен поклон.
    Вижте тази обява в Instagram.           
(@meghan_markle_fanpage)

Наслаждавайте се на майчинството.

Майчинството е същинска магия. Нещо, което не може да се съпостави с нищо друго. Лудост и наслада се преплитат, с цел да може една жена да изпита неподправената наслада да се назова майка. Има приказна странност в това особено време - това, което наподобява, че върви изкривено, в действителност се развива в най-правилната посока! Истинска демонстрация на божественото е да имаш своя по-малка версия на себе си – това е обич за цялостен живот. Именно тази обич въодушеви Меган да издаде детска брошура и по всичко проличава, че първата глътка от това да изразиш обичта си с творчество носи чисто наслаждение.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от London. Ufa. English (@ufa.london)

Подхождайте с доза натурализъм към обществените мрежи.

С доза здравословно подозрение и непоклатима убеденост в себе си е добре да поглеждаме към всяка фотография в обществените медии. Филтрите и подправената възвишеност са кълбо прахуляк в очите и вършат опит да изместят в действителност скъпото в света – свободния дух и естествения сексапил. Ако хората бяха толкоз щастливи, колкото наподобяват в обществените мрежи, то в онлайн пространството нямаше да има такова наличие. Човек, който може да се похвали с прелестен ден, не прекарва половината от него в това да си прави фотоси в разнообразни пози.

„ Вашата преценка за личната ви стойност става в действителност изкривена, когато всичко се основава на лайкове ", споделя Меган по време на пътуването си с принц Хари в Нова Зеландия през октомври 2018 година
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР